Tanácsadás
vállalkozásindítás, üzletnyitás és marketing témákban induló vállalkozóknak.

2 órás gyorskonzultáció Galántai Gergely vállalkozásfejlesztővel, online marketing szakértővel.
Ez a tanácsadás a tudatosan gondolkodó leendő és induló vállalkozóknak szól. 
Gyakorlati TUDÁST és bevált MÓDSZEREKET adok a számodra.

100% gyakorlat, 0% mellébeszélés

Miért hallgass rám?

Galántai Gergely vagyok, vállalkozások indítása és az online marketing a szakterületem. Végzettségem szerint közgazdász vagyok.

12 éve vagyok vállalkozó, azóta a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozások indításában és fejlesztésében segítettem.

Voltak olyan ügyfeleim, akik elolvasták az “Üzletnyitási segédlet” vagy az “Alkalmazottból vállalkozó” című könyvemet és nagyon tetszett nekik. Ezután jöttek el hozzám személyes konzultációra, hogy még alaposabban felkészüljenek a vállalkozásindításra.

Mindenkiben felmerülnek kérdések a vállalkozás indítás és üzletnyitás előtt, amire választ szeretne kapni. Segítek neked is!

A felelősségteljes vállalkozás indításhoz vagy üzletnyitáshoz
válaszd te is a „Gyorskonzultációt”

2 órás konzultáció, amely során átbeszéljük a legfontosabb témákat

Rengeteg konzultációt tartottam, és úgy tapasztaltam, hogy azért van szükség 2 órára, mert így kényelmesen át tudjuk beszélni a kérdéseidet, valamint a legfontosabb témákat.
Ez egy komoly szellemi munka, de ennyi ideig végig hatékonyan tudunk haladni szünet nélkül is.

Ez az idő elég szokott lenni arra, hogy “kerek egész legyen a történet”. Természetesen dönthetsz úgy is, hogy tovább maradsz vagy egyeztetünk egy következő időpontot, az újabb témák és kérdések átbeszélésére.

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELEM

Kit vállalok el konzultációra?
(nem elég csak kifizetni a tanácsadás árát)

Több, mint 10 éve dolgozom tanácsadóként és rengeteg konzultáción vagyok túl. Mostanra már kristálytisztán látom, hogy kivel szeretek és tudok hatékonyan együtt dolgozni.

Ez nem személyeskedés, csupán arról van szó, hogy mindenki számára a legértékesebb erőforrás az idő (nem a pénz). Egy konzultáción én a saját időmet adom el, ezért kifejezetten fontos, hogy eredményes legyen a találkozás, de fontos az is, hogy közben jól érezzük magunkat. Végül mindketten elégedettek legyünk!

Miben NEM segít neked a konzultáció?

Q

Ha csak egy-két kérdésre szeretnél választ kapni. Ez egy komplex tanácsadás, amiben átfogó képet adok a vállalkozásindítás lépéseiről és arról, hogy mire érdemes odafigyelned kezdőként.

Q

Ha a kérdéseid jogi témával kapcsolatosak. Nem adhatok és nem is adok jogi tanácsot senkinek. Ebben az esetben keress fel egy jogászt, ügyvédet

Q

Ha csak könyveléshez vagy adózáshoz kapcsolódó kérdéseid vannak. Ez esetben keress fel egy könyvelőirodát és adószakértőt.

Kinek NEM való ez a konzultáció?

Q

Ha tőlem várod el, hogy megvalósítsak helyetted mindent. Sajnos nincsen erre kapacitásom. DE minden eszközt megmutatok, amivel én magam is több, mint 100 üzleti tervet készítettem és segítettem a vállalkozásokat az elindulásában. Rendszeres konzultációval tudlak segíteni, és így mindig számíthatsz rám.

Q

Csak rövid távon gondolkozol. Egyik napról a másikra akarsz meggazdagodni, hatalmas eredményeket elérni.

Q

Ha nem tudod elfogadni a negatív, de építő jellegű kritikát és segítő szándékot. Az én feladatom tanácsadóként nem az, hogy azt mondjam el, amit hallani akarsz. Objektív és elfogulatlan visszajelzést adok és segítselek abban, hogy a döntésed megalapozott legyen.

Ha NEM igaz rád a fenti felsorolás, akkor olvasd el
a konzultáció témáit, menetét és részleteit.

Hogyan néz ki nálam egy konzultáció?

Jelenleg kizárólag online konzultációra tudsz jelentkezni.

Előre egyeztetett időpontban fogunk “találkozni” a megbeszélt online felületen, amire én előzetesen felkészülök. Javaslom, hogy előre készíts be magadnak innivalót, jegyzetfüzetet és tollat – így minden kéznél lesz!

Nem kell mindent írnod, mert a beszélgetésről személyre szóló jegyzetet fogsz tőlem kapni. Inkább a saját ötleteidet, fontosabb gondolatokat érdemes leírni, így könnyebben tudsz rám figyelni.

Az elején megkérlek, hogy mesélj az elképzelésedről, hogy jobban átlássam én is a terveidet. Közben már pörögni fog az agyam és  itt-ott visszakérdezek.

Ha világossá vált a kép, akkor elkezdünk közösen dolgozni a megoldáson és megválaszolom az előre elkülödtt kérdéseidet.

Mivel ez egy komplex tanácsadás, ezért egy átfogó képet adok a vállalkozás indítás folyamatáról és arról, hogy mire érdemes odafigyelni a te esetedben. Megosztom veled a tapasztalataimat és ha szükséges, akkor kivitelező partnereket is tudok ajánlani a számodra.

A 2 óra hamar el fog telni, de menet közben is tudsz kérdezni, hiszen ez egy konzultáció és nem kiselőadás, amit végig kell hallgatnod 🙂

A végéhez érve, kicsit fáradtabban, de már egy tudatosabb szemlélettel fogsz tekinteni a terveidre és úgy tekintesz erre a pár órára, hogy az egyik szuper befektetés volt és mennyire sokat haladtál előre a célod felé. Tájékoztatni foglak a további konzultációs lehetőségekről, ha esetleg bővebb vagy folyamatos segítségre lenne szükséged.

Ha könnyes búcsút nem is veszünk egymástól, de egy újabb ismeretséggel gazdagabban sok sikert kívánunk egymásnak!

Miután vége lett a konzultációnak én még elkészítem neked a személyre szóló jegyzetet, amit legkésőbb 2 munkanapon belül elküldök neked email-ben.

20% kedvezmény Marketing Klub tagoknak

Add meg a Facebook profilod címét, amivel a Marketing Klub Facebook zárt csoport tagja vagy.

Jelentkezem a Gyorskonzultációra!

A konzultáció eredeti ára: 39.990,-Ft helyett

Kedvezményes ár: 19.995,-Ft

Az 50%-os kedvezmény a június 30-ig leadott jelentkezésekre érvényes.

(alanyi adómentes, nincsen plusz ÁFA)

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez és 3 munkanapon belül visszajelzést írok a számodra!

A konzultáció tartalma:

R

1 óra előzetes felkészülés az online konzultációra a részemről.

R

2 óra online konzultáció Galántai Gergely vállalkozásfejlesztővel, online marketing szakértővel

R

Személyre szóló jegyzet a konzultációról írásban.

R

Egyszeri 20% kedvezmény bármelyik további termék vagy szolgáltatás vásárlása esetén.

A jelentkezés pontos menete:

1) Töltsd ki az űrlapot, amely a jelentkezéshez szükséges.

2) Minél részletesebben fejtsd ki a „Mik a fő kérdéseid, témák amiben a segítségemet szeretnéd kérni?” nevű kérdést!
Ez azért szükséges, mert ez alapján fogom látni, hogy tudok-e neked segíteni (nem vállalok el minden jelentkezést, csak azokat amikor valóban tudok segíteni).

3) A jelentkezés után 3 munkanapon belül e-mailben visszajelzést kapsz, hogy vállalom-e a konzultációt.

4) Pozitív elbírálás után bakkártyás fizetéssel legkésőbb 3 munkanapon belül szükséges teljesíteni a konzultáció díját.

5) Egyeztetünk időpontot és elküldöm az online konzultáció részleteit.

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találod a választ!

Mennyibe kerül a konzultáció?

A 2 órás konzultáció díja 39.990,-Ft (alanyi adómentes, nincsen plusz ÁFA), amit kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz majd teljesíteni. Természetesen erről számlát is fogsz kapni. Május 31-ig ledott jelentkezésekre, 50%-os kedvezménnyel 19.995,-Ft.

Hol lesz a konzultáció?

Jelenleg kizárólag online konzultációra van lehetőség.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

A konzultáció hossza 2 óra. Enny időt a tapasztalataim szerint elegendő ahhoz, hogy a fő kérdéseidet és a témához kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat átbeszéljük. Természetesen lehetőséged van több, mint 2 órát is kérni vagy egy következő időpontot, ahol új témákat és kérdéseket beszélhetünk át.

Van-e titoktartási szerződés?

Számomra a legfontosabb a diszkréció és a bizalom. Lehetőséged van arra, hogy titoktartási szerződést kössünk, így minden ami a konzultáción elhangzott velünk száll a sírba.

Kérdésed maradt a konzultációról?