Marketing tanácsadás
Rád szabva megválaszolom az összes kérdésedet.

2 órás marketing tanácsadás (+2 óra felkészüléssel) Galántai Gergely online marketing szakértővel.
Csak a legjobb ügyfeleknek! Ez a tanácsadás a tudatosan gondolkodó, már működő vállalkozásoknak szól. Személyre szóló segítséget, gyakorlati TUDÁST és bevált MÓDSZEREKET adok a számodra.

100% gyakorlat, 0% mellébeszélés

Miért hallgass rám?

Galántai Gergely vagyok, és az online marketing a szakterületem. Végzettségem szerint közgazdász.
12 éve vagyok vállalkozó, azóta a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozások indításában és fejlesztésében segítettem.

Rendszeresen kapok kérdéseket marketing témákban, amire nem mindig lehet röviden válaszolni – sokszor a probléma összetettebb, amit nem lehet pár percben megoldani. A marketing tanácsadás keretében azonban személyre szóló segítséget, útmutatást és megoldást tudok adni.

Mindenkiben felmerülnek kérdések a bizniszével kapcsolatosan, amire választ szeretne kapni. Segítek eligazodni a marketingben, hogy elérd a célodat!

Tudatos vállalkozóknak, akik szeretnének eligazodni az online marketingben.

2 órás konzultáció, amely során útmutatást adok, és átbeszéljük a legfontosabb kérdéseidet

Rengeteg konzultációt tartottam, és úgy tapasztaltam, hogy azért van szükség 2 órára, mert így kényelmesen át tudjuk beszélni a kérdéseidet, valamint a legfontosabb témákat.
Ez egy komoly szellemi munka, de ennyi ideig végig hatékonyan tudunk haladni szünet nélkül is.

Ez az idő elég szokott lenni arra, hogy “kerek egész legyen a történet”. Természetesen dönthetsz úgy is, hogy tovább maradsz vagy egyeztetünk egy következő időpontot, az újabb témák és kérdések átbeszélésére.

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELEM

Kit vállalok el konzultációra?
(nem elég csak kifizetni a tanácsadás árát)

Több, mint 10 éve dolgozom tanácsadóként és rengeteg konzultáción vagyok túl. Mostanra már kristálytisztán látom, hogy kivel szeretek és tudok hatékonyan együtt dolgozni.

Ez nem személyeskedés, csupán arról van szó, hogy mindenki számára a legértékesebb erőforrás az idő (nem a pénz). Egy konzultáción én a saját időmet adom el, ezért kifejezetten fontos, hogy eredményes legyen a találkozás, de fontos az is, hogy közben jól érezzük magunkat. Végül mindketten elégedettek legyünk! Emiatt elengedhetetlen, hogy eleve “egy nyelvet beszéljünk” és aktív követőm legyél.

A belépő feltétel: akkor vállalom el a konzultációt, ha megvásároltad már legalább az egyik online tudásanyagomat vagy szolgáltatásomat (még jobb, ha többet is).

Kinek NEM való ez a konzultáció?

Q

Nincsen vállalkozások, nincsen se terméked, se szolgáltatásod. Ezek hiányában nem tudok személyre szabott segítséget adni.

Q

Ha csak egy-két kérdésre szeretnél választ kapni. Ez egy komplex tanácsadás, amiben átfogó és stratégiai útmutatást adok az online marketingről és értékesítési rendszerkről a vállalkozásodra szabva.

Q

Ha szerinted a marketingesek hazudnak, az értékesítők nyomulósak.Ha eleve nincs meg benned a marketingorientált szemlélet valószínűleg “nem beszélnénk egy nyelvet”.

Miben NEM segít neked a konzultáció?

Q

Ez nem egy technikai konzultáció, hanem marketing tanácsadás. Ha neked arra van szükséged, hogy valaki átnézze a technikai beállításaidat akkor érdemes inkább egy marketing ügynökséget felkeresned, akik kivitelezéssel foglalkoznak.

Q
Nem tudom helyetted megvalósítani, kivitelezni az online marketing és értékesítési rendszeredet. Jelenleg nincsen rá kapacitásom.
Q

Nem tudom helyetted elkészíteni a weboldaladat és a marketing hirdetéseket, de minden útmutatást megadok hozzá. Átadom a legjobban bevált módszereket, eszközöket, amivel te magad vagy a munkatársaid boldogulni tudtok.

Ha NEM igaz rád a fenti felsorolás, akkor olvasd el
a konzultáció témáit, menetét és részleteit.

Hogyan néz ki nálam egy konzultáció?

Jelenleg kizárólag online konzultációra tudsz jelentkezni.

Előre egyeztetett időpontban fogunk “találkozni” a megbeszélt online felületen, amire én előzetesen felkészülök 2 órában. Javaslom, hogy előre készíts be magadnak innivalót, jegyzetfüzetet és tollat – így minden kéznél lesz!

Nem kell mindent írnod, mert a beszélgetésről személyre szóló jegyzetet fogsz tőlem kapni. Inkább a saját ötleteidet, fontosabb gondolatokat érdemes leírni, így jobban tudsz rám figyelni.

Az elején megkérlek, hogy vezesd fel a fő témát, amiről a konzultációt kérted és a vállalkozói céljaidat. Ne lepődj meg, ha folyamatosan bele-belekérdezek, mert közben már a megoldáson fog pörögni az agyam.

Ha megértettem a helyzetet és világossá vált a probléma, akkor elkezdünk közösen dolgozni a megoldáson. Megválaszolom a felmerülő kérdéseidet is.

Mivel ez egy komplex tanácsadás, ezért egy átfogó képet, adok a jelenleg legjobban működő online marketing és értékesítési rendszerekről – mindezt a te vállalkozásodra szabva. Megosztom veled a gyakorlati tapasztalataimat és ha szükséges, akkor kivitelező partnereket is tudok ajánlani a számodra.

A 2 óra hamar el fog telni, de menet közben is tudsz kérdezni, hiszen ez egy konzultáció és nem kiselőadás, amit végig kell hallgatnod 🙂

A végéhez érve, kicsit fáradtabban, de már egy tudatosabb szemlélettel, konkrét megoldási tervvel és lépésekkel zárjuk a konzultációt. Valószínűleg te is azt mondod a végén, mint a korábbi résztvevők: “az egyik legjobb befektetés volt, mert profi útmutatást és ötleteket kaptam, amivel haladhatok tovább a céljaim felé…”. Tájékoztatni foglak még a további konzultációs lehetőségekről, ha esetleg bővebb vagy folyamatos segítségre lenne szükséged.

Ha könnyes búcsút nem is veszünk egymástól, de egy újabb ismeretséggel gazdagabban sok sikert kívánunk egymásnak!

Miután vége lett a konzultációnak én még elkészítem neked a személyre szóló jegyzetet, amit legkésőbb 2 munkanapon belül elküldök neked email-ben.

20% kedvezmény Marketing Klub tagoknak

Add meg a Facebook profilod címét, amivel a Marketing Klub Facebook zárt csoport tagja vagy.

Jelentkezem a Gyorskonzultációra!

A konzultáció eredeti ára: 99.990,-Ft helyett

Kedvezményes ár: 49.995,-Ft

Az 50%-os kedvezmény a május 31-ig leadott jelentkezésekre érvényes.

(alanyi adómentes, nincsen plusz ÁFA)

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez és 3 munkanapon belül visszajelzést írok a számodra!

A konzultáció tartalma:

R

2 óra előzetes felkészülés az online konzultációra a részemről.

R

2 óra online konzultáció Galántai Gergely vállalkozásfejlesztővel, online marketing szakértővel

R

Személyre szóló jegyzet a konzultációról írásban.

R

Egyszeri 20% kedvezmény bármelyik további termék vagy szolgáltatás vásárlása esetén.

A jelentkezés pontos menete:

1) Töltsd ki az űrlapot, amely a jelentkezéshez szükséges.

2) Minél részletesebben fejtsd ki a „Mik a fő kérdéseid, témák amiben a segítségemet szeretnéd kérni?” nevű kérdést!
Ez azért szükséges, mert ez alapján fogom látni, hogy tudok-e neked segíteni (nem vállalok el minden jelentkezést, csak azokat amikor valóban tudok segíteni).

3) A jelentkezés után 3 munkanapon belül e-mailben visszajelzést kapsz, hogy vállalom-e a konzultációt.

4) Pozitív elbírálás után bakkártyás fizetéssel legkésőbb 3 munkanapon belül szükséges teljesíteni a konzultáció díját.

5) Miután kifizetted a konzultáció díját, elküldök neked egy kérdőívet e-mailben, amit ki kell töltened. Ez az előzetes felkészülés szükséges, hogy jobban megismerjem a cégedet. Emellett egyeztetünk időpontot és elküldöm az online konzultációhoz kapcsolódó technikai infókat.

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találod a választ!

Mennyibe kerül a konzultáció?

A 2 órás konzultáció díja (+2 óra felkészülés a részemről) 99.990,-Ft (alanyi adómentes, nincsen plusz ÁFA), amit kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz majd teljesíteni. Természetesen erről számlát is fogsz kapni. A május 31-ig legadott jelentkezésekre 50% kedvezménnyel a konzultációs díja 49.995,-Ft-ba kerül.

Hol lesz a konzultáció?

Jelenleg kizárólag online konzultációra van lehetőség.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

A konzultáció hossza 2 óra. Enny időt a tapasztalataim szerint elegendő ahhoz, hogy a fő kérdéseidet és a témához kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat átbeszéljük. Természetesen lehetőséged van több, mint 2 órát is kérni vagy egy következő időpontot, ahol új témákat és kérdéseket beszélhetünk át.

Van-e titoktartási szerződés?

Számomra a legfontosabb a diszkréció és a bizalom. Lehetőséged van arra, hogy titoktartási szerződést kössünk, így minden ami a konzultáción elhangzott velünk száll a sírba.

Kérdésed maradt a konzultációról?