Marketing Klub

Tanuld meg az online marketinget és vevőszerzést, légy tagja egy motiváló közösségnek.

 

100% bevált online marketing tudásanyagok. 

A személyes marketing tanácsadód

Galántai Gergely vagyok, szakterületem az online marketing. 2008-óta vagyok vállalkozó és örömmel megosztom veled a tapasztalataimat.
Csatlakozz a Marketing Klubhoz és számíthatsz a személyes segítségemre. Egy biztos pont leszek melletted, ahova mindig fordulhatsz és segítek megoldani a problémáidat, valamint elérni a céljaidat.

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELEM

Mi az a Marketing Klub?

Kezdő vállalkozóként, ha keresel egy helyet, ahol el tudod kezdeni megtanulni az online marketing alapjait; vagy haladó vállalkozóként szeretnéd jobban megérteni az online vevőszerzést,
akkor a Marketing Klub tagjaként ezt megteheted.
Tudásanyagok, letölthető segédletek és mintasablonok mellett a személyes tanácsadód leszek és segítek elérni a marketing céljaidat.

Több marketingessel is dolgoztam már együtt, de veled azért szeretem a közös munkát, mert mindig látom, hogy honnan hova fogunk eljutni. A weboldalamat és a teljes online marketinget új alapokra építettük. Erős várat pedig csak biztos alapokra lehet építeni. Enélkül nem lehet elérni a célt.

Gróf Szilvia – fittkontroll.hu

Tanulj, érezd jól magad, szerezz több vevőt

Röviden, tömören erről szól a Marketing Klub.

Tudásanyagok

Klubtagként többféle módon kezdheted el az online marketing stratégiák, technikák és eszközök megismerését.

Online marketing könyvtár

Itt találod a legfrissebb és az általam is kipróbált, bevált marketing stratégiákat. Hosszabb és rövidebb gyakorlati tudásanyagok fognak segíteni az online marketing készségek elsajátításában.

Biznisz percek podcast és videó

Beszélgetések, interjúk és inspiráló gondolatok marketing és vállalkozói témában. Egy kicsit lazább stílusban!

Markting segédletek és sablonok

Letölthető marketing segédletek, kitölthető sablonok, átírható minták és kalkulátorok. A legfontosabb eszközök egy helyen.

Wordpress weboldal és Marketing technikai útmutatók

Az útmutatók alapján neked is gyerekjáték lesz megcsinálni a legjobban működő marketing technikákat legyen az weboldal szerkesztés, hírlevél rendszer működtetése vagy egy online hirdetés beállítása.

Közösség

Személyes tanácsadódként folyamatosan melletted állok, így mindig lesz egy biztos pont ahova fordulhatsz. 

telefonos vagy online konzultáció

Minden hónapban lehetőséged van arra, hogy beszélj velem telefonon vagy online. Fel tudod tenni a legfontosabb kérdéseidet, amiben segítséget adok neked.

Online webinár és előadás

Rendszeres időközönként egy-egy kiemelt témát járunk körbe, amit online előadások és webinárok segítségével még jobban megérthetsz, és alkalmazhatsz a saját vállalkozásodban.

Facebook zárt csoport

Ez egy szűk közösség, ahol segítőkész és motiváló embereket ismerhetsz meg. Tedd fel bátran a kérdéseidet és együtt fogunk segíteni! Itt senki nem fog ítélkezni és bírálni.

A Klub jelenleg zárva van, csatlakozni újra februártól lehet