Vállalkozás tervezés:
21 nélkülözhetetlen lépés mielőtt vállalkozást indítasz

A könyv, ami megmutatja, hogy készülj fel az első vállalkozásod indítására.

A 21 legfontosabb téma fejezetenként, amit minden leendő vállalkozónak tudnia kell

Tudatosan készülj fel. Akár éveket és milliókat spórolhatsz, ha már az elejétől kezdve tudod milyen témákra és területekre érdemes fókuszálnod a vállalkozás indítása előtt.

Lépésről lépésre egyre közelebb kerülsz az álmodhoz és az ötletedhez

Lépésről lépésre haladva. Nem probléma, ha most még teljesen kezdő vagy a vállalkozói témákban. Az sem gond, ha még nincsen konkrét ötleted. Törekedtem arra, hogy mindenki számára érthetően legyen. Olvasmányos formában, érdekes sztorikon és esetpéldákon keresztül mutatom be a vállalkozások indítását és működését.

Spórold meg a felesleges kerülőket és költséges buktatókat

Lényegretörően. Rengeteg cikket találhatsz az interneten vállalkozás témában, de vajon tényleg mindegyik ugyanannyira fontos? Egyáltalán hol lenne érdemes kezdeni? Az idő a legértékesebb, ezért ne keresgélj tovább. Ezzel a könyvvel lerövidítheted a tanulási időt és előbb érheted el a célodat.

12 év vállalkozói tapasztalat alapján készült kezdő vállalkozók részére

Gyakorlatias útmutatás. Közgazdász végzettséggel, vállalkozóként, 12 éve segítem a hozzád hasonló leendő és kezdő vállalkozókat. A vállalkozásfejlesztés és az online marketing a szakterületem. Lehet, hogy most még alkalmazottként dolgozol, vagy éppen diák vagy – ebben a könyvben gyakorlatias válaszokat találsz a kérdéseidre.

Mit mondanak, akik már elolvasták a könyvet?

“Jól összeszedett a könyv, és tetszik, hogy sokkal tudatosabb szemlélettel lehet ezután ránézni a vállalkozás indítására. Ezzel pedig könnyebb volt megfogalmazni nekem a részleteket. Ez így sokkal jobb, mintha azt sem tudnám, hogy mikor mivel foglalkozzam.”

– Kovács Zsuzsanna

“Én már egy ideje olvasgatok a témában, de a könyvedet átolvasva számos új ismerettel lettem gazdagabb. Már egészen másként tekintek a vállalkozásokra. Egyelőre még alkalmazottként dolgozom, de jól látom, hogy ki kell aknázni a vállalkozásban benne rejlő lehetőségeket, amíg nem késő. Váltani kell, nincs mese! Ahogy te is írod: sokkal több előnnyel jár a vállalkozói élet. Mondhatni új dimenziót nyit meg az ember számára. A felkészülési időt azonban nem szabad megspórolni!”

– Fenyvesi Péter

“Fantasztikus segítség azoknak, akik most vágnak bele álmaik megvalósításába. Imádom az írásaidat, mert még számomra is könnyen érthető, pedig tényleg kezdő vagyok. Tetszettek a sztorik és különösen az, hogy a személyes történeteidet is megosztottad. Sokat tanultam a könyvből. Köszönöm!”

– Németh Anikó

Miben ad neked segítséget ez a PDF könyv?
Mit tudsz majd megcsinálni az e-könyv elolvasása után?

Az e-könyv előnye, hogy bárhol-bármikor elérheted, akár még a telefonodról is!

Bármilyen eszközön (laptop, tablet) kényelmesen olvashatod.

Kinek szól ez a könyv?

Alkalmazottaknak, akik egy vállalkozással kívánják kiegészíteni jövedelmüket, vagy éppen az állásuk feladásán gondolkodnak.

 

Diákoknak, akik az iskolában megtanult – jellemzően elméleti ismeretek helyett, a gyakorlatban is működő tudást keresik.

 

Kezdő vállalkozóknak, akik nemrég indították el a vállalkozásukat, és tudják, hogy a folyamatos önképzés és önfejlesztés elengedhetetlen a sikerhez.

 

Ha most még csak érdeklődsz a vállalkozások iránt. Ha csak egyszeri is megfordult a fejedben, hogy vállalkozó legyél, akkor érdemes elolvasnod ezt a könyvet.

Átgondolt céljaid lesznek

„Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”
Onnan indulunk, hogy segítek megfogalmazni és megtervezni egy gyakorlatsoron keresztül a személyes és a vállalkozói céljaidat.

Megtalálod a vállalkozói ötletedet

Lehet, hogy már van egy konkrét elképzelésed, hogy mit szeretnél csinálni, de az is lehet, hogy még nincs meg az ötlet. Ebben a részben megtudhatod hogyan érdemes keresni és kiválasztani a megfelelő vállalkozási ötletet. Egy jó ötlet már fél siker, a rosszul megválasztott ötlettel azonban már az indulás előtt szabotálod a sikert.

Gyakorlati tudást szerzel a vállalkozás indításáról

Világosan és érthetően megkapod azokat az információkat, amelyek nélkülözhetetlenek, hogy a megfelelő vállalkozási formát tudjad kiválasztani.

Üzleti terv készítésének alapjait ismered

Minden induló vállalkozásnak elengedhetetlen, hogy legyen egy üzleti terve. Fontos az is, hogy a megfelelő üzleti modellt válaszd ki. Ha még nem tudod mit is jelentenek ezek pontosan, vagy csak nagy vonalakban ismered, akkor segítek megérteni ezeknek a fontosságát.

Pénzügyekről érthetően

Tudom ez egy ijesztő téma sokak számára. Ezért különösen odafigyeltem, hogy ne legyenek benne érthetetlen szakszavak. A pénzügynél is az alapoktól indulunk, de gyakorlati megközelítésben. Például sokaknak probléma, hogy nem tudják mennyi pénzre van szükség egy vállalkozás indításához, ez pedig egy nagyon fontos kérdés. Ha pedig nincsen meg a szükséges pénz, elmondom, hogy milyen lehetőségeid vannak kezdő vállalkozóként a finanszírozásra.

Bevezetést kapsz a marketingbe és az értékesítésbe

Külön fejezetekben lesz szó a marketing, reklámozás alapjairól. Ez ismét egy nagy téma, ezért fontos, hogy lásd honnan érdemes elindulni milyen ismeretekre lesz majd szükséged, hogy a vállalkozásodat, üzletedet már a nyitás napján megtalálják a vásárlók.

A csapatépítésről rövid áttekintést kapsz

Még akkor is, ha most egyedül vágsz neki, nélkülözhetetlen, hogy csapatban gondolkodj. Egyre nehezebb megfelelő munkatársat, alkalmazottat találnia egy vállalkozásnak. Néhány gyakorlati tippet adok, hogy egyáltalán hogyan állj neki a munkatársak keresésének. Tudnod kell azt is, hogy a vállalkozásodat, hogyan tedd vonzóbbá a leendő alkalmazottak számára, hogy ne lépjenek le 1 hónap után.

Valós esetpéldákat, érdekes sztorikat fogsz megismerni

Segít a vállalkozói gondolkodásmód fejlesztésében, kialakításában. Egy vállalkozás indítása tele van buktatókkal. Mindenre természetesen nem lehet felkészülni, de azokra a legtipikusabb buktatókra igen, ami miatt a vállalkozások nagy része már az első évben tönkremegy. Az érdekes sztorik és esetpéldák segítenek jobban megérteni az egyes témákat és fejezeteket.

Tartalomjegyzék:
Mit is fogsz találni a 21 nélkülözhetetlen lépésben?

Részletes tartalomjegyzék:

Összefoglalva és számszerűsítve:

Ez nem egy szokványos tíz-húsz oldalas kiadvány. Ebben a könyvben közel 200 oldalon keresztül olvashat a vállalkozásindítás és tervezés legfontosabb témáiról. Számos esetpéldával, érdekes sztorikkal kiegészítve egyre jobban átlátod és megismered a vállalkozások működését. A könyv mellé kiegészítő ajándékokat is kapsz, amivel még jobban megismerheted a vállalkozói szemléletet és gondolkodásmódot, ami nélkülözhetetlen, hogy sikeres vállalkozó legyél.

BEVEZETŐ
SZERZŐI JOG 3
KÖSZÖNET 4
ELŐSZÓ A BŐVÍTETT KIADÁSHOZ 5
KI AZ A GALÁNTAI GERGELY ÉS MIÉRT BÍZHATSZ BENNE? 8
AZ APRÓBETŰS RÉSZ 14
HOGYAN VEHETED A LEGNAGYOBB HASZNÁT ENNEK A KÖNYVNEK? 17

I. RÉSZ
VÁLLALKOZÓI GONDOLKODÁSMÓD 19
AZ ALKALMAZOTTI LÉT MÍTOSZA 20
AZ ÉN SZTORIM 37
VÁLLALKOZÓNAK SZÜLETNI KELL? 47
Miért nem számít, mások mit gondolnak?! 49
A VÁLLALKOZÓ, MINT SZAKMA 54

II. RÉSZ
A NÉLKÜLÖZHETETLEN LÉPÉSEK 60
1. LÉPÉS: TUDOD MIRE VÁLLALKOZOL? 61
2. LÉPÉS: SZEMÉLYES ÉS VÁLLALKOZÓI CÉLKITŰZÉS 72
3. LÉPÉS: ÜZLETI MODELL 85
4. LÉPÉS: ÜZLETI TERV 97
5. LÉPÉS: CÉGFORMA KIVÁLASZTÁSA 106
6. LÉPÉS: RENDSZEREK 111
7. LÉPÉS: KEZDŐ TŐKE ÉS FINANSZÍROZÁS 114
8. LÉPÉS: KISZERVEZÉS 121
9. LÉPÉS: MUNKATÁRSAK 131
10. LÉPÉS: MARKETING 140
11.LÉPÉS: PIACKUTATÁS 150
12. LÉPÉS: ÉRTÉKESÍTÉSI ALAPELVEK 153
13. LÉPÉS: SZEMÉLYES KÉSZSÉGEK 161
14. LÉPÉS: ADÓZÁSI ALAPOK 166
15. LÉPÉS: PÉNZÜGYI SZEMLÉLET 172
16. LÉPÉS: TERVEZÉS MINDEN ÉVSZAKRA 175
17. LÉPÉS: MÉRFÖLDKÖVEK A VÁLLALKOZÁSOD ÉLETÉBEN 178
18. LÉPÉS: MITŐL FÉLSZ VALÓJÁBAN? 181
19. LÉPÉS: VÁLLALKOZÁS MUNKA MELLETT 185
20. LÉPÉS: KÉSZEN ÁLLSZ AZ INDULÁSRA? 188
21. LÉPÉS: ELLENŐRZŐ LISTA 191

Kérd a saját könyvedet most akciós áron az ajándék bónuszokkal

A különleges BÓNUSZOK a könyv mellé,
ami miatt érdemes MA vásárolnod!

R

#1. Bónusz ajándék

AJÁNDÉK ELLENŐRZŐ LISTA

101 pontos csekklista a sikeres vállalkozás indításhoz!

A vállalkozásod tervezése során feladat-listákat kell készítened a teendőkről. De pontosan miket is kell végiggondolnod? Segítek! Nem kell azon agyalnod, hogy mik ezek a feladatok, mert elkészítettem egy könnyen átlátható 101 pontos ellenőrző listát (csekklista). Ennek segítségével még alaposabban fel tudsz készülni a vállalkozás indítására. Ezzel máris számos buktatót el tudsz kerülni.

A segédlet idén (2018.) jelent meg, ami további hasznos gyakorlati útmutatást is fog adni a számodra! Ez a lista már önmagában megérne majdnem annyit mint a könyv, de most ajándékba adom.

3.000,-Ft helyett AJÁNDÉK

R

#2. Bónusz ajándék

FACEBOOK ZÁRT CSOPORT

Csatlakozás a Marketing Klub zárt Facebook csoportomba!

A Facebook zárt csoportomba, eddig csak egy szűk körnek volt lehetősége belépni, akik a kiemelt szolgáltatásaimat vették igénybe. Most limitált ideig ennek a könyvnek a megvásárlásával is lehetőséged lesz belépni.

Hogy miért jó ez neked? Azért, mert ott továbbra is kapcsolatban tudunk maradni. Rendszeresen töltök fel olyan anyagokat, cikkeket és gondolatokat, amit a nyilvános Facebook oldalamon nem teszek ki. A zárt csoportban ott leszek és segíteni fogok, ha kérdésed merült fel.

BELÉPÉSI LEHETŐSÉG LIMITÁLT IDEIG

Ez az ajánlat addig él ameddig ezen az oldalon fel van tüntetve, ezért javaslom, hogy tedd meg a lépéseket és ne maradj le ezekről az ajándékokról.

Mennyibe kerül a könyv?
Nézd meg ezt az ár-érték arányban is nagyon kedvező ajánlatot

Mennyibe kerül a PDF könyv MOST AKCIÓSAN a bónusz ajándékokkal?

R

21 nélkülözhetetlen lépés mielőtt vállalkozást indítasz e-könyv

R

101 pontos ellenőrző lista a siker vállalkozás indításhoz (segédlet)

R

Csatlakozás a Facebook zárt csoportomba a Marketing Klubhoz

A legutolsó ára 9.990,-Ft volt, de most…

Akciós ár: 5.990,-Ft

Ez a végleges ár. Nincsen plusz ÁFA. Alanyi adómentes e-számlát fogsz kapni azonnal a vásárlást után. Az akciós ár visszavonásig tart, ne maradj le róla.

Ha tényleg elkötelezett vagy a célod iránt, hogy vállalkozó legyél, akkor ez egy minimális befektetés a tudásodba, amit már senki nem vehet el tőled. Vállalkozóként pedig egy ilyen összegen egy percet sem fogsz majd gondolkodni.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg az e-könyvet?

Az e-könyvet a lenti megrendelő űrlapban megadott e-mail címre küldöm el azonnal a megrendelés után PDF formátumban, amit bármilyen eszközön (pl. laptop, tablet, mobil) könnyen tudsz olvasni!
Az okot, hogy miért e-könyv lett ez a könyvem, azt a képek alatt olvashatod el!

A “21 nélkülözhetetlen lépés mielőtt vállalkozást indítasz” e-könyvet, ami lépésről lépésre végigvezet az indulás folyamatán PDF formátumban tudom odaadni.
Miért nem lehet papír könyvként megvenni? Ennek oka egyszerű. Ezt a formátumot többféle módon lehet használni, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Tudod úgy is használni, hogy kinyomtatod és jegyzetelhetsz bele, viszont a digitális formátum tökéletes arra, hogy szó szerint bárhol-bármikor olvasni tudd.

Kérd a saját könyvedet most akciós áron az ajándék bónuszokkal

Teendőid:

1) Töltsd ki a baloldali űrlapot.
2) Fizesd ki bankkártyával a könyv árát.
3) 1 perc múlva már az e-mail fiókodban van a e-könyv!

Ennyire egyszerű és gyors!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataid a legnagyobb biztonságban maradnak, ha nálam vásárolsz, mivel a kártyás fizetés a OTP SimplePay (OTP csoport tagja) fizetési rendszerén, titkosított csatornán keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy a bankkártya adataidat még én sem fogom megkapni és nem is kerül sehol tárolásra. Ezáltal a nálam történő fizetés ugyanolyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál a bankkártyáddal.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekem a Kapcsolat oldalon keresztül és örömmel válaszolok neked.

Kérd az egyszeri ajánlatot is: csak +990,-Ft

Induló vállalkozók kérdései megválaszolva 1. rész
7 érdekes kérdés-válasz, 16 oldalas útmutató.

Ez az ajánlat csak most érhető el az e-könyv megvásárlásával. Utólag már nem tudod megvásárolni.

Mennyit fogok fizetni összesen?

Végösszeg:

Az e-könyv ára: 5.990 Ft.

Amennyiben kéred pluszban az “Induló vállalkozók kérdései megválaszolva” kiadványt +990 Ft-ért, akkor összesen: 6.980 Ft

Nincsen plusz ÁFA. Alanyi adómentes e-számlát kapsz.

Kapok számlát a vásárlásról?

Természetesen! Minden megrendelésről és szolgáltatás teljesítéséről adok számlát. Így kellene tennie minden vállalkozásnak is!

Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni a e-mail postafiókodba a rendeléskor megadott adataidra kiállított e-számlát (elektronikus számla, amely digitális aláírással van hitelesítve). Az általam kiállított számlák nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mivel alanyi adómentes adózó vagyok.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig a legnépszerűbb fizetési mód). Gyakorlatilag biztonságosabb, mint az átutalás, mivel a kártyás fizetés vissza is vonható a bankon keresztül.
Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 ezer Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni. Ha komolyan gondolod a vállalkozást és elkötelezett vagy a célod iránt, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Őszinte észérvek a bankkártyás vásárlás mellett, miért nem kell tőle félni

1. logikus érv
MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe te magad beleegyeztél, könnyedén vissza tudod azt vonni.
2. logikus érv
Tanácsadóként számomra a hitelesség és az etikus magatartás az egyik legfontosabb érték. 12 éve dolgozom a tanácsadói szakmában, egyszerűen nem tehetem meg, hogy az eddig felépített ügyfélköröm, olvasóim és vevőim bizalmát eljátszom. Ez az oka, hogy mindent megteszek azért, hogy biztonságosan fizethess nálam. Alaposan körüljártam ezt a témát és számos fizetési szolgáltatóval történő egyeztetés után számomra a legmegbízhatóbbnak az OTP SimplePay fizetési rendszere bizonyult, ezért használom ezt én is.
3. logikus érv
A kártyás fizetés ténylegesen nem az én weboldalamon történik, nem nálam kell megadnod a bankkártya adataidat, hanem a rendszer átnavigál automatikusan az űrlap kitöltése után az OTP SimplePay (OTP csoport tagja) titkosított csatornán keresztül működő fizetési oldalára. Így már teljesen biztonságosan megadhatod a bankkártya adatokat, senki nem fogja látni azt (még én sem).
4. logikus érv
Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos. Semmivel sem kockázatosabb mintha a Tesco-ban fizetnél bankkártyával, azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen és gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a bankkártyádat. Az OTP SimplePay fizetési rendszere minden hivatalos kritériumnak eleget tesz. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a saját bankod tudja felismerni, hogy a fizetési kérelmedet teljesíteni tudja.

Az elméletek helyett nálam gyakorlatias tudász szerezhetsz.

A célom, hogy inspiráljalak a folyamatos fejlődésre. Legyél tudatos vállalkozó és foglalkozz azzal, ami boldoggá tesz; ezáltal te is értéket teremts a világban.
– Galántai Gergely, online marketing szakértő.