Galántai Gergely

vállalkozásfejlesztő. online marketing szakértő.

 

Szia, Gergő vagyok! Abban tudok neked segíteni, hogy sikeres vállalkozó legyél; ezáltal azt a munkát végezd, ami boldogabbá teszi az életedet.

Így kezdődött…

Kezdetben én is alkalmazott voltam. Egy banknál dolgoztam tanácsadóként.  Ez már több, mint 10 évvel ezelőtt volt. Vállalkozó ügyfelekkel foglalkoztam, így rengeteget embert és történetet megismertem. Annyira megtetszett ez, hogy végül én is vállalkozó lettem.

Magam is végigjártam azt az utat, amikor a biztos fizetés és állás után csak saját magamra számíthattam. De volt olyan időszak is az életemben, amikor vezetői munka mellett voltam vállalkozó, ami szintén sok tapasztalatot adott.

Akárhol is állsz most a folyamatban, tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű a váltás, a kilépés egy biztos munkahelyről, de tudok segíteni, hogy te is megvalósítsd az álmodat.

Ha már vállalkozó vagy, de lassan jutsz egyről a kettőre, mert mindig akadályokba ütközöl vagy kevés tapasztalatod van, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. Megmutatom, hogyan hozd ki a vállalkozásodból és saját magadból is a legtöbbet.

…és NEM untatlak elméletekkel, hanem a saját gyakorlati tapasztalataimra alapozva segítek.

Értékrendem

Őszintén és mellébeszélés nélkül

Hiszek abban, hogy lehet a mai világban is teljes mértékben őszintén és nyitottan kommunikálva élni. A tanácsadói munkában pedig ez alapfeltétel! Nekem nem az az érdekem, hogy azt halld, amit szeretnél. Én objektíven, elfogultság nélkül, akár építő jellegű kritikával tudok támogatást adni számodra.

Forrás és hitelesség

Szomorú, hogy manapság az a trend, hogy sokan a forrás megjelölése nélkül fordítanak le külföldi cikkeket és adják el a saját tudásukként. Én mindig megjelölöm az eredeti forrást és szerzőt. A valódi hitelesség számomra azt jelenti, hogy amikor megosztom veled a saját gyakorlati tapasztalataimat; nem csak a sikerekről beszélek, hanem a nehézségekről vagy éppen kudarcokról is!

Fejlődés egész életen át

Hiszem, hogy az élet értelme annyi, amennyit kihozunk belőle. Számomra a folyamatos önismeret az egyik fő része, amely egész életen át tart. Az egyik legjobb befektetés az önmagunk megismerése és személyiségünk fejlesztése. Ez vezet el egy boldog és kiegyensúlyozott élethez; ahol a hangsúly nem csak a munkán vagy egy-egy részterületén van.

Értékteremtés

Rengeteg tanácsadáson és közös együttműködésen vagyok túl. Ma már pontosan látom, hogy kivel szeretek és tudok eredményesen együtt dolgozni. Ez nem személyeskedés, csupán arról van szó, hogy mindenki számára a legértékesebb erőforrás az idő (nem a pénz). Egy konzultáció vagy együttműködés során én a saját időmet adom el, ezért kifejezetten fontos, hogy valódi értéket adjak, de fontos az is, hogy közben jól érezzük magunkat.

Ezzel foglalkozom

Számos embernek segítettem már a vállalkozás indításában, üzletnyitásban tanácsadással vagy üzleti terv készítésével és az oktatási anyagaimmal.

Működő vállalkozásokban online marketingesként vettem részt, hogy még több bevételt érjenek el.

Az írásaimmal nem csak a weboldalaimon, hanem szakmai magazinokban és újságban is találkozhattál.

Közel 2 évig egy vállalkozói és pénzügyi témával foglalkozó rádióműsorban voltam meghívott szakértő a Vörösmarty Rádiónál, de hallhattál már a Karc Fm rádióban is.

Ha már vállalkozó vagy, akkor is számíthatsz rám akár folyamatos konzultációval, coachinggal vagy mentorálással, hogy elérd a vállalkozói és személyes céljaidat.

Miért kövesd pont az én írásaimat?

Számos választási lehetőséged van, hogy kinek az írásait olvasd. Tudom, hogy ezért ki kell érdemelni a bizalmadat. Az évek alatt számos olyan ingyenesen letölthető tudásanyagot, cikkeket és hanganyagot adtam közre, amiért más tanácsadók már pénzt kérnek. A weboldalaimon folyamatosan megosztom a tapasztalataimat hasznos segédletek, őszinte sztorik és esettanulmányok formájában. Továbbá motiváló gondolatokkal inspirállak, hogy te is elérd a céljaidat mind a munkában, mind a magánéletben..

Mikor tudok segíteni?

Elkötelezett vagy az álmaid és céljaid iránt, amiért hajlandó vagy tenni, cselekedni.

Képes vagy kilépni a kényelmi zónádból, mert tudod, hogy ez a fejlődéshez szükséges.

El tudod fogadni a szakértői tanácsot, segítséget. Nyitott vagy a fejlesztési javaslatokra.

Szívesen tanulsz és szeretsz olvasni hasznos írásokat, érdekes sztorikat, amelyek gyakorlati tapasztalatokon alapulnak.

Mikor NEM tudok segíteni?

Elégedett vagy teljes mértékben a jelenlegi munkáddal és életeddel, nem akarsz ezen változtatni.

Csak beszélsz a változásról, fejlődésről, de nem vagy hajlandó tenni ezért; nem vagy elkötelezett a céljaid iránt.

Csak rövid távon gondolkozol. Egyik napról a másikra akarsz meggazdagodni, hatalmas eredményeket elérni.

Ha nem tudod elfogadni a negatív, de építő jellegű kritikát és segítő szándékot. Folyamatosan kifogásokat találsz.

Miben tudok neked segíteni?

Vállalkozásindítás

Vállalkozás indítási és üzletnyitási tanácsadás

Üzleti terv készítés és tanácsadás (pénzügyi terv, marketing terv, stb.)

E-könyvek, segédletek és tudásanyagok vállalkozás indításához, üzletnyitáshoz

Online marketing

Marketing tanácsadás

Teljes körű online marketing kivitelezés

Weboldal és Webshop készítés

Facebook marketing

Online hirdetések (Facebook, Google Ads)

Értékesítési és automatizált marketing rendszerek készítése

Önfejlesztés

Oktatási anyagok önfejlesztés témakörben

Coaching (life vagy business) a személyes és vállalkozói céljaid eléréséhez